24 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Μ.Ι.Σ.Ε.Α ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ 28/09/2014

Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής
(Σ.Ε.Μ.Ι.Σ.Ε.Α.)
Χαλκοκονδύλη 13, 104 32 Αθήνα
τηλ.: 2105221411, 6973929817 fax: 2105230819, e-mail: semisea@yahoo.com

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
προς ενημέρωσή σας, στη Γ.Σ. του συλλόγου, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 21/09/2014, διαπιστώθηκε οριακή απαρτία. Όμως συνάδελφοι, η κατάσταση στους χώρους παραμένει δραματική με απολύσεις, τρομοκρατία και απλήρωτη δουλειά, και επειδή οι εξελίξεις μας αφορούν όλους και χωρίς τη συμμετοχή όλων δεν μπορεί να δοθεί δυναμική απάντηση σε εργοδοσία και κυβέρνηση θεωρήσαμε πως δεν είναι σωστό τη δεδομένη χρονική στιγμή η κουβέντα, οι αποφάσεις και η απάντηση που πρέπει να δοθεί να απασχολήσουν μόνο την "οριακή απαρτία" του συλλόγου!
Με βάση τα παραπάνω καλούμε όλα τα μέλη σε νέα Γ.Σ. την Κυριακή 28/9 στις 5μμ στα γραφεία του αθλητικού συλλόγου "Ο Κεραυνός" Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος.

Απαιτούμε:
  • Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και άμεση κάλυψη των αναγκών όλων των κέντρων από τον κρατικό προϋπολογισμό στην προοπτική ένταξής τους στο δημόσιο.
  • Διεκδίκηση υπογραφής κλαδικής σύμβασης με βάση το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί το ΣΕΜΙΣΕΑ. Να αντισταθούμε μαζικά και αγωνιστικά με αλληλεγγύη και πείσμα σε κάθε προσπάθεια αλλαγής των εργασιακών μας σχέσεων.
  • Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης, κατάργηση κάθε πληρωμής από τις οικογένειες ή/και τους εξυπηρετούμενους, είτε άμεσα είτε έμμεσα (δωρεές, ασφαλιστικά ταμεία κλπ).

Ό, τι συμβαίνει στον καθένα ξεχωριστά δε μας απομονώνει!
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.