15 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της ΠΟΜΕΕΑ

Συνάδελφοι,

Μετά την τελευταία παρέμβαση της Ομοσπονδίας σχετικά με την γ΄και δ΄ δόση του προϋπολογισμού αποδείχτηκε  πως δεν υπάρχει κανένα ποσό διαθέσιμο για την επιχορήγηση των Ιδρυμάτων. Για μια ακόμη φορά το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και η Περιφέρεια Αττικής μας στέλνουν από τον έναν στον άλλον.

Συγκεκριμένα ο κος Κατριβάνος αναφέρει πως οι επιχορηγήσεις χάθηκαν λόγω της εφαρμογής μεσοπρόθεσμου…. και η κα Βασιλάκου μας λέει με σιγουριά πως το μεσοπρόθεσμο δεν αναφέρει περικοπές προς τα Ιδρύματα.

Παράλληλα η Περιφέρεια Αττικής μετά από πιέσεις συναδέλφων που παρευρέθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, υπόσχεται πως θα φροντίσει να δοθούν τα χρήματα !!!
 
Οι εργαζόμενοι παραμένουμε απλήρωτοι και η καθημερινότητα γίνεται συνεχώς και πιο δύσκολη με τα χαράτσια να μας βομβαρδίζουν και κανένας από τους αρμόδιους δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Η ανάγκη  για συντονισμένη δράση είναι επιτακτική.


Αποφασίζουμε :
  • Ανάρτηση πανό έξω από τους φορείς μας με κοινό σύνθημα: « Η Κυβέρνηση σκοτώνει την Ειδική Αγωγή »
  • Συμμετοχή στην πορεία του «Πολυτεχνείου» μαζί με το Συντονιστικό της Ψυχικής Υγείας. Ραντεβού στις 14:00 έξω από το Υπουργείο Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης
  • Απεργιακή κινητοποίηση της Ομοσπονδίας στις 29/11/11 στις 10:00 έξω από το Υπουργείο Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης
  • 3 Δεκέμβρη Συνάντηση στο Μοναστηράκι – πορεία και δρώμενα στην Ερμού – διαμαρτυρία στη Βουλή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.