12 Δεκεμβρίου 2011

Στάση Εργασίας 15/12/11


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή προκηρύσσει στάση εργασίας την Πέμπτη 15/12/2011 και ώρα 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι στο Φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό Σωματείο «Ερμή» καταγγέλλουν για μια ακόμη φορά την κατάσταση που επικρατεί στο φορέα τους, τη στάση της Διοίκησης και της Πολιτείας, τα συσσωρευμένα προβλήματα που πλέον δεν μπορούν να συγκαλύπτουν ή να δικαιολογούν.

Εδώ και ένα μήνα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, για δεύτερη φορά μέσα στο έτος, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 7 μηνών αλλά και την εργασιακή τους αξιοπρέπεια. Η διοίκηση του Ερμή με τη ανοχή της πολιτείας, και ενώ είναι υπόλογη προς στους εργαζόμενους αλλά και προς τις οικογένειες που εξυπηρετούνται, απαντά με απειλές για απόλυση, εκφοβισμούς και συκοφαντίες.  Επιχειρεί να χρεώσει τη δική της κακοδιαχείριση και ανικανότητα στις πλάτες των εργαζομένων. 

Στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια των συναδέλφων και είμαστε αλληλέγγυοι, θεωρώντας κακό προάγγελο τα όσα τους συμβαίνουν για όλα τα αντίστοιχα  πλαίσια.

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας με στάση εργασίας την Πέμπτη 15/12/2011 και ώρα 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου .

Να είμαστε όλοι στο χώρο του Ερμή στις 12:30 με συμβολικό κλείσιμο του δρόμου στις 13:00 το μεσημέρι.  Στις 13:30 συγκεντρωνόμαστε μέσα στο χώρο του Ερμή για ανοιχτή σύσκεψη.  Πρώην Αμερικάνικη Βάση  Ελληνικού, 16777 Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.