10 Ιουνίου 2014

Συμπαράσταση στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ

                                                                                                                                                                                   
της Ένας χρόνος πέρασε με το μαύρο της ΕΡΤ να απλώνεται πάνω από στη χώρα.  Δεν είναι μόνο το μαύρο της οθόνης ….
Είναι το μαύρο του χρυσού στις Σκουριές, το μαύρο των χημικών στην Κρήτη, το μαύρο δικαιοσύνης στις καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών,  το μαύρο στο διωγμό και τον αποκλεισμό των ψυχικά ασθενών,  το μαύρο στις ζωές μας……
Απέναντι στο μαύρο λοιπόν εμείς οι εργαζόμενοι της ειδικής αγωγής, αλλά και όλοι  όσοι βρισκόμαστε σχεδόν καθημερινά στους δρόμους, αντιμέτωποι με την βία και την χυδαιότητα της πολιτικής εξουσίας,  έχουμε όπλο τη φωνή μας και την εμπιστοσύνη στον αγώνα μας.   
Καταδικάζουμε την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης που εδώ και ένα χρόνο έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ σε Αθήνα και Περιφέρεια και καταδίκασε τον Ελληνικό λαό να ενημερώνεται μόνο από ιδιωτικές επιχειρήσεις .
Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΑΦΥΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
                                 ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ  
Όπως έγραψε ένας ποιητής « Γιατί εμείς δεν πολεμάμε αδερφέ μου για να ξεχωρίσουμε απ’ τον κόσμο . Εμείς πολεμάμε για να σμίξουμε τον κόσμο »
Γιατί εμείς ονειρευόμαστε τον Κόσμο αδερφωμένο, ισότιμο, όπου καμία ζωή δεν είναι περιττή!  Κι αυτό κάνει τον αγώνα μας δίκαιο.
Και το δίκαιο πρέπει να νικήσει !!!!

ΑΥΡΙΟ  11 ΙΟΥΝΙΟΥ  2013 ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ  19:00 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ    ΤΗΣ ΕΡΤ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.