16 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση ΣΕΜΙΣΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του στις 9/11/2019 αποφάσισε τη σύγκλιση τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 8 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στα γραφεία του Σωματείου μας, Χαλκοκονδύλη 37 (προς ενημέρωση των συναδέλφων : η κατάσταση περιμετρικά του κτηρίου έχει βελτιωθεί σημαντικά).

Επίσης :
τη συμμετοχή του ΣΕΜΙΣΕΑ στο συλλαλητήριο στις 30 Νοέμβρη, στις 10:30 στα Προπύλαια, ενάντια στο νέο ασφαλιστικό που προωθεί την πλήρη ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης και χτυπά εκ νέου τα δικαιώματα σε πρόνοια - υγεία των εργαζομένων.

την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες, θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη χώρα μας και την ενίσχυση της πάλης ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους πολεμικούς σχεδιασμούς (επισυνάπτεται ανακοίνωση)

την οργάνωση καμπάνιας εγγραφών νέων μελών έως τέλη Δεκέμβρη, με κρίκους συσπείρωσης την ανάγκη υπογραφής κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και τα οξυμένα προβλήματα που κυριαρχούν στους χώρους μας (θα σταλεί ειδικά διαμορφωμένη 4σέλιδη ανακοίνωση)

τη συμμετοχή του ΣΕΜΙΣΕΑ σε συνάντηση με το Υπ. Εργασίας και την Περιφέρεια μαζί με την ΠΟΜΕΕΑ για τα ζητήματα της απληρωσιάς, της χρηματοδότησης και την προοπτική δημοσιοποίησης των ΝΠΙΔ και την συζήτηση της κλαδικής σύμβασης εργασίας. Την άμεση προκήρυξη κινητοποίησης για αυτά τα ζητήματα αν δε λάβουμε τελικά απάντηση για συνάντηση από τους αρμόδιους φορείς. 

την οργάνωση δραστηριοτήτων για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας ώστε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες οικονομικές του υποχρεώσεις 

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν στο αυριανό συλλαλητήριο για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο διαχρονικό αγώνα για ψωμί - παιδεία - ελευθερία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.