13 Μαρτίου 2023

16 ΜΑΡΤΗ - 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ - ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι! Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!

Όλες και όλοι στην 24ωρη Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία

την Πέμπτη 16 Μάρτη και στις συγκεντρώσεις

στην Αθήνα στις 11:30 π.μ. στα Προπύλαια στις

στη Θεσσαλονίκη στις 11:00 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου

Η λαοθάλασσα που κατέκλυσε τους δρόμους όλης της χώρας στην απεργιακή κινητοποίηση                 στις 8 και στις 12 του Μάρτη δείχνει την οργή των εργαζόμενων απέναντι στο έγκλημα στα Τέμπη και την αποφασιστικότητα τους να αποδοθούν ευθύνες, ότι ο λαός δεν θα επιτρέψει να συγκαλυφθεί το έγκλημα, να κρυφτούν οι ένοχοι, να θολώσουν οι αιτίες του.  

Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τη δράση μας για να καταδικάσουμε την πολιτική που εγκληματεί απέναντι στη ζωή μας και στις ζωές των παιδιών μας. Να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπεύθυνους!

Το έγκλημα ήταν προδιαγεγραμμένο και θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια εγκλήματα όσο η προστασία της ζωής μας θεωρείται κόστος και μπαίνει εμπόδιο στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού κέρδους. Οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ που εναλλάσσονται τα τελευταία 30 χρόνια και διαιωνίζουν την ίδια πολιτική σύμφωνα πάντα με τις επιταγές της ΕΕ, είναι οι υπεύθυνοι για όλη αυτήν την κατάντια στα τρένα, στα ετοιμόρροπα λεωφορεία, στις υπό κατάρρευση σχολικές μονάδες, στην εξαθλίωση των δημοσίων νοσοκομείων και όλων των εργατικών ατυχημάτων, που αυξάνονται δραματικά χρόνο με το χρόνο.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ «ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ»

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

Δε βασιζόμαστε σε «σωτήρες»! Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, μέσα από την οργανωμένη δράση. Παίρνουμε θέση και δυναμώνουμε την αντίσταση μας απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική που ξεζουμίζει τους πολλούς και δίνει τα πάντα στους λίγους μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και μεγαλέμπορους. Με τη δράση και τη διεκδίκηση να επιβάλλουμε μέτρα προστασίας της ζωής μας, να ανοίξει ο δρόμος για να καλυφθούν συνολικά οι σύγχρονες ανάγκες μας, όπως επιτάσσει η εξέλιξη της εποχής μας και όχι ο μεσαίωνας στον οποίο μας έχουν γυρίσει.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

                                                                ΤΩΡΑ Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.