5 Μαρτίου 2023

8 ΜΑΡΤΗ - ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

 

Όλες και όλοι στην 24ωρη Παναττική Απεργία  την Τετάρτη 8 Μάρτη και στη συγκέντρωση στις 12:30 στα Προπύλαια

Στις 8 Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, κάνουμε την οργή μας για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη συλλογικό αγώνα.

Όπως οι ράφτρες και οι υφάντρες της Νέας Υόρκης αλλά και χιλιάδες αγωνίστριες και αγωνιστές από τότε, που σήκωσαν το ανάστημά τους απέναντι στην εργοδοσία και το κράτος της.

Έχουμε χρέος προς όλους τους νεκρούς και τις οικογένειές τους και κυρίως προς την νέα γενιά να γίνουμε η φωνή τους ώστε το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί, να ξεσκεπαστούν οι αιτίες και οι ένοχοι: το κράτος και όλες οι κυβερνήσεις που θεωρούν τις ζωές μας και τις ανάγκες μας κόστος και τις θυσιάζουν στο βωμό του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων, όπως της  Hellenic Train.

Καλούμε τα Α’βάθμια σωματεία μέλη μας να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής και με κάθε τρόπο να ενημερώσουν τα μέλη τους, κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα.

Την Τετάρτη απεργούμε για όλους όσους έχασαν άδικα την ζωή τους, για εμάς και για τα παιδιά μας, ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που μας έχουν στήσει το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του.

Όλες και όλοι στο δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης για τη ζωή και το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.