22 Σεπτεμβρίου 2021

Στάση εργασίας - ΙΠΑΠ "Η Θεοτόκος"

 Σύλλογος Εργαζομένων Ι.Π.Α.Π Η Θεοτόκος 

Αρ. Πρωτ.:   1368           

Ημερομηνία: 21/09/2021 

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων Ι.Π.Α.Π Η Θεοτόκος προκηρύσσει στάση εργασίας την Πέμπτη 23/09/2021 από τις 12.00 μμ έως τις 15.00 μμ υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας στις 30/6/2021, για δημοσιοποίηση των αναίτιων απολύσεων των συναδέλφων μας νευρολόγου κ. Άγγελου Γέροντα και της art therapist κ. Μαρίας Παπανικολάου, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των δυο αυτών νευραλγικών τμημάτων, απαραίτητων για την ολοκληρωμένη παροχή του Θεοτόκος. Συμπαραστεκόμαστε στους δυο συνάδελφους που απολύθηκαν, ενώ επι σειρά ετών στελέχωναν τα συγκεκριμένα τμήματα. 

Στην συγκεκριμένη απόφαση οδηγηθήκαμε μετά από άκαρπες επανειλημμένες συναντήσεις που προηγήθηκαν με το Δ.Σ. του Θεοτόκος! 

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην πρακτική κατάργησης υπηρεσιών, που συνεπάγεται την απόλυση των εκάστοτε συναδέλφων και πλήττει τόσο το φορέα, προκαλώντας συρρίκνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους εξυπηρετούμενους μας, όσο και τους ίδιους τους εργαζόμενους που βιώνουν απαξίωση ως επαγγελματίες και οικονομική κατάρρευση, σε μια δύσκολη για όλους μας οικονομική συγκυρία. 

Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με την καταληκτική ημερομηνία της καταγγελίας σύμβασης των δύο συναδέλφων. 

Εμείς, σαν Σύλλογος Εργαζομένων, παραμένουμε στο πλευρό των συναδέλφων μας και δεσμευόμαστε στην παροχή οποιασδήποτε βοήθειας μας ζητηθεί. 

Σε καιρούς όπου τίποτα δεν είναι δεδομένο και χρειάζεται να αγωνιζόμαστε για τα (άλλοτε) αυτονόητα, η συλλογική μας δράση είναι η καλύτερη απάντηση! 

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Ι.Π.Α.Π. «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.