14 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

 Όχι στις απολύσεις και τον ξεριζωμό των εργαζόμενων και των οικογενειών τους!

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή καταδικάζει τους εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και ενώνει τη φωνή της με τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους στη ΛΑΡΚΟ.  Μπαίνουμε μαζί τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην πολιτική που τους αφήνει χωρίς δουλειά και χωρίς σπίτια,  που τους ξεριζώνει από τον τόπο τους.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι μέχρι τέλος Φλεβάρη θα έχει απολύσει όλους τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα θα τους πετάξει έξω από τα σπίτια τους στον οικισμό αφού οι επενδυτές το θέτουν ως όρο στο «πακέτο» εξαγοράς.

Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να παραμείνει ανοιχτή. Αν ο σκοπός δεν ήταν το κέρδος, ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας και οι μονάδες σαν την ΛΑΡΚΟ θα μπορούσαν να λειτουργούν προς όφελος του λαού. Τώρα η ΛΑΡΚΟ κλείνει για να εξυπηρετήσουν τις επιδιώξεις των επιχειρηματικών ομίλων. Δεν την κλείνουν οι αγώνες των εργαζομένων όπως συνήθως ακούμε. Οι αγώνες των εργαζομένων είναι που την κρατούν ανοιχτή!!!

Χαιρετίζουμε το πείσμα και την αποφασιστικότητά τους, τη θέλησή τους να παλέψουν για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα για να διασφαλιστεί η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και να εξασφαλιστεί το δικαίωμα των εργαζομένων στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Η θέση όλων μας είναι δίπλα σε αυτή των εργατών της ΛΑΡΚΟ για να μην περάσουν οι απολύσεις, για να μην κλείσει το εργοστάσιο, για να μην ξεπουληθεί ο ορυκτός πλούτος της χώρας. Η θέση όλων μας είναι την Κυριακή έξω από τον κινηματογράφο «ΙΛΙΟΝ» στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή, να έρθουν με κάθε μέσο, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, την συμπαράσταση μας σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα. Να βροντοφωνάξουμε με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, πάρτε πίσω τις απολύσεις.

Ξεσηκωνόμαστε για να μην περάσουν τα εγκληματικά τους σχέδια!

 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ

 Όλοι και όλες στην μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή 13/02 στις 10:30πμ στον κινηματογράφο «ΙΛΙΟΝ» στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.